Актьорът Дензъл Уошингтън получи 47-ата награда за цялостно творчество на

...
Актьорът Дензъл Уошингтън получи 47-ата награда за цялостно творчество на
Коментари Харесай

Дензъл Уошингтън с почетната награда за цялостно творчество

Актьорът Дензъл Уошингтън получи 47-ата премия за изцяло творчество на Американския кино институт.Той беше приветстван на тържествена вечеря от сътрудници и звезди, измежду които попадаха Спайк Лий и Джулия Робъртс.

Двукратният притежател на премия " Оскар " беше посрещнат с вълнуващо осъществяване на песента " A Change is Gonna Come " от Дженифър Хъдсън. По време на тържеството приветствия сервираха Майкъл Джордан, Сисъли Тайсън, Антоан Фукуа и Морган Фрийман.

При връчването на оценката режисьорът Спайк Лий, който е работил с Уошингтън в четири кино лентата, акцентира огромния принос на артиста в американското кино.

" Ние сме тук, тъй като обичаме Дензъл. Той е знак на афроамериканската неустрашимост и се подрежда до други огромни имена в нашата просвета - Ела Фицджералд и Майлс Дейвис. Като артист в ролята си на Малкълм Екс, той даде най-хубавата игра пред камера, снимана в миналото на лента! ", показа Лий.

Джулия Робъртс от своя страна си напомни, че когато се е снимала с Дензъл Уошингтън във " Версия Пеликан ", тя е имала възприятието, че работи с митичен член на " Бийтълс ", съобщи Асошиейтед прес, представен от Българска телеграфна агенция. Ненадейно в спектакъл " Долби " се появи и Бионсе, с цел да отдаде респект на Мелина Мацукас, режисьорката на клипа й " Formation ", отличен с " Грами ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР