Актьорът Даниел Крейг завладя скалния италиански град Матера. Крейг, Леа

Актьорът Даниел Крейг завладя скалния италиански град Матера. Крейг, Леа ...

Първи кадри от новия Джеймс Бонд.


Актьорът Даниел Крейг завладя скалния италиански град Матера. Крейг, Леа Сейду и режисьорът Кари Фукунага снимат новия филм за Джейм Бонд - "Няма време за умиране". Жители и туристи в Матера успяха да уловят по няколко кадъра от екстремно преследване с коли по тесните улици на града.

Снимките на новия филм на Бонд "Няма време за умиране" вървят в Матера от няколко седмици, през които вече бяха заснети сцени с преследване с коли и каскади с мотори. Снощи самият 007 пристигна на италианския филмов сет. 51-годишната кинозвезда присъства на серия фотосесии заедно с режисьора Кари Фукунага и актрисата Леа Седо, която се завръща в ролята на Спектър.

В новата лента от поредицата Бонд е изпратен на мисия да спаси отвлечен учен. Следата води до мистериозен злодей, който притежава опасна нова технология.

Завръщат се и други познати лица - Ралф Файнс като Ем и Наоми Харис като Мънипени.

Филмовата сага за британския таен агент е една от най-печелившите в историята на киното. "Спектър" от 2015 успя да спечели 880 милиона долара от световния боксофис, а "Скайфол" от 2012 - над 1 млрд.

Източник: bnt.bg