Актьорът Даниел Крейг завладя скалния италиански град Матера. Крейг, Леа

...
Актьорът Даниел Крейг завладя скалния италиански град Матера. Крейг, Леа
Коментари Харесай

Първи кадри от новия Джеймс Бонд

Актьорът Даниел Крейг завладя скалния италиански град Матера. Крейг, Леа Сейду и режисьорът Кари Фукунага снимат новия филм за Джейм Бонд - " Няма време за умиране ". Жители и туристи в Матера съумяха да уловят по няколко фрагмента от рисково гонене с коли по тесните улици на града.

Снимките на новия филм на Бонд " Няма време за умиране " вървят в Матера от няколко седмици, през които към този момент бяха снимани подиуми с гонене с коли и каскади с мотори. Снощи самият 007 дойде на италианския кино сет. 51-годишната кинозвезда участва на серия фотосесии дружно с режисьора Кари Фукунага и актрисата Леа Седо, която се завръща в ролята на Спектър.

В новата лента от поредицата Бонд е изпратен на задача да избави похитен академик. Следата води до тайнствен изверг, който има рискова нова технология.

Завръщат се и други познати лица - Ралф Файнс като Ем и Наоми Харис като Мънипени.

Филмовата сага за английския скришен сътрудник е една от най-печелившите в историята на киното. " Спектър " от 2015 съумя да завоюва 880 милиона $ от международния боксофис, а " Скайфол " от 2012 - над 1 милиарда
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР