Актьорът Брендан Фрейзър най-накрая разкри какво го е накарало да

...
Актьорът Брендан Фрейзър най-накрая разкри какво го е накарало да
Коментари Харесай

Брендън Фрейзър проговри: Сграбчване за задника сложило край на кариерата му

Актьорът Брендан Фрейзър най-сетне разкри какво го е предиздвикало да постави завършек на кариерата си в Холивуд през 2003 година. Оказа се, че и той има какво да показа за акцията „ Мен също “ (#metoo), разкриваща случаи на полово принуждение.

В изявление пред GQ звездата от „ Мумията “ споделя, че бил сграбчен за задника от някогашния президент на Холивудската задгранична прес асоциация Филип Бърк и това му нанесло дълготрайна контузия.

„ Дали към момента ме е боязън? Абсолютно. Дали усещам, че би трябвало да кажа нещо? Абсолютно. Дали ми се е желало доста, доста пъти? Абсолютно. Спирал ли съм се самичък? Абсолютно “, съобщи Фрейзър.

Детайли от историята са оповестени и преди, само че едвам в този момент излиза наяве, че Бърк сграбчил задника на Фрейзър „ на смешка “, по неговите лични думи. Фрейзър, обаче, разказва преживелица, в която няма нищо смешно.

„ Лявата му ръка ме обгърна, сграбчи задната ми буза и един от пръстите му ме докосна сред краката. И той стартира да го движи в кръг “, сподели Фрейзър. Той си спомни за суматохата и страха, които го обзели, само че в последна сметка съумял да махне ръката на Бърк. „ Почувствах се зле. Почувствах се като малко дете. Сякаш имах топка в гърлото. Помислих си, че ще се разплача “, прибавя той.

Тогава той неотложно напуснал събитието и не споделил на никого, с изключение на на жена си. В изказване до списанието Бърк отхвърля думите на Фрейзър и декларира: „ Версията на господин Фрейзър е цялостна небивалица “.

Както и останалите жертви на тормоз, пазели случилото се в загадка прекомерно дълго, и артистът не желал това да бележи кариерата и живота му и да би трябвало да го претърпява непрекъснато още веднъж. Опитал се да омаловажи случката, казвайки си: „ Това е нищо. Този човек се протегна и изпита нещо “.

Фрейзър се чуди дали организацията на Бърк, която е извънредно авторитетна и сплотява всемирски публицисти по целия свят, го е поставила в „ черен лист “, само че Бърк я пази, заявявайки: „ Западането на кариерата му не е по наша виновност “. Колежки на артиста, обаче, като Роуз МакГоуан, Ашли Джъд и Мира Сорвино, се появиха в черни рокли на премиите „ Златен глобус “ – събитие, провеждано от асоциацията на Бърк, и той решил да проговори. Още повече, че видял самия Бърк в залата.

Сега Брендан се чуди дали не е реагирал пресилено на домогванията на Бърк. Той се пробва да възвърне кариерата и към този момент снима два телевизионни сериала.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР