Актьорът Бойко Кръстанов рядко говори за личния си живот. Звездата

...
Актьорът Бойко Кръстанов рядко говори за личния си живот. Звездата
Коментари Харесай

Ето с коя е Бойко Кръстанов

Актьорът Бойко Кръстанов рядко приказва за персоналния си живот. Звездата от сериалите „ Стъклен дом ", „ Под прикритие " и „ Съни бийч " от 7 години е привързан с колежката си Виттория Николова, само че не обича показва любовта си . Той е на мнение, че щастието обича тишината и се старае да съблюдава това предписание.

С красивата Виттория се срещат на сцената. И двамата вземат участие в спектакъла „ Господин Балкански " в Младежкия спектакъл, само че тогава връзките им са строго професионални. Чак по-късно искрата пламва посред им и по този начин до ден сегашен. По време на морска отмора в обща компания те организират по-задълбочени диалози и се опознават. Оттогава се неразделни, живеят дружно и мислят за брак, само че не бързат да дефинират съответна дата за венчавка. „ Някой ден ще се случи, само че и по този начин си живеем добре ", споделя Бойко.



Виттория, също като своя обичан, е приключила НАТФИЗ, само че до момента не е имала някакви по-сериозни функции, които да й донесат известност. Запознати настояват, че момичето е надарено, но може би шансът до момента не е бил на нейна страна. Тя става известна по-скоро като "гаджето на Бойко Кръстанов ", а не със личните си изяви.

За да помогне на половинката си да пробие в киното и малкия екран, артистът я урежда с роля в сериала „ Съни бийч ". Така русокоската най-накрая се снабдява с действителен късмет да се прочуе с нещо друго, с изключение на с връзката си с Бойко. Той упорства продуцентите да предложат роля на неговата обичана, въпреки и дребна.

В поредицата Николова играе някогашната брачна половинка на героя на Кръстанов, която е озлобена към него и не му дава да се вижда със сина им. Появява се единствено в някои епизоди и обликът й не е централен. Заради изключителното състояние в страната и програмното преструктуриране на Би Ти Ви, занимателният сериал бе свален, само че по всяка възможност скоро ще се завърне и двойката още веднъж ще споделя ефир.

Интересна детайлност от биографията на Виттория е, че е родена в Италия и по тази причина носи нетипично за нашите ширини име. Често го бъркат с Виктория и постоянно се постанова да поправя близките, че не е Вики, а Витя, както я назовават околните. Красавицата до 12-годишна живее в Италия. С майка й населяват красива вила на триста години – вила Перего, наоколо до езерото Комо. Блондинката споделя, че спомените й от това място са едни от най-ценните, които има. Сега й липсват свободата и тишината, царящи там. По думите й всичко на това място е като в Шекспирова пиеса.
В детските си години Николова прекарва доста време в парка до къщата сама с въображението си. Казва, че това я направило мечтателка. „ Там си потънал в друго време. Италия е най-прекрасното място, където би могло да израсне едно дете. Затова несъмнено се трансфорах в откачена романтичка. Израснах измежду цветя и рози. И животът ми миришеше на борове! ", споделя обичаната на Бойко.

Tя се завръща в България, тъй като взема решение да следва фантазията си и да стане актриса. На 16 години стартира актьорски курсове, а по-късно е призната в НАТФИЗ. С Кръстанов се среща, до момента в който е още студентка, а той към този момент е известно лице от разнообразни български сериали. Преди да се залюби с Виттория, артистът излиза с модела Ива Янкулова. Благодарение на него стройната манекенка също пробива в киното и взе участие в престъпната драма „ Отплата ". След раздялата с Бойко пробват да поддържат другарски връзки, само че не се получава и пътищата им се разделят дефинитивно. Въпреки това резервират положителни усеща един към различен.

Макар че от години е сериозен привързан, Кръстанов се радва на забележително женско внимание. Заради сините му очи и чаровна усмивка мнозина го дефинират като конкуренция на секссимвола Калин Врачански, написа Уикенд.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР