Актьорът Бойко Кръстанов от Под прикритие излезе на сцената с

...
Актьорът Бойко Кръстанов от Под прикритие излезе на сцената с
Коментари Харесай

Ченге от „Под прикритие” си счупи пръста

Актьорът Бойко Кръстанов от „ Под прикритие ” излезе на сцената с гипсирана ръка . Звездата се появи с гипс на пловдивска сцена, а почитателите му много късно схванаха, че това не е бил атрибут от пиесата, научи HotArena .

Зрителите на постановката в следствие разбрали, че бинтът не е детайл от спектакъла „ Възвишение ”, а напълно същински. Запознати до Кръстанов споделят, че Ерол, както беше името му в сериала, е потърпевш при каскада и е счупил единия си пръст.

„ Абе, мъчно се зарежда пушката с този гипс. Мисля, че довечера гърмях по-малко ”, майтапи се артистът след представлението, написа „ Телеграф ”.

Въпреки болката от счупването, актьорът не разрешава нищо да повлияе на работните му задължения. И ревниво се държи на сцената, колкото и да му е мъчно.

Преди дни Бойко влезе в ролята на революционера–разбойник Гичо, а в неделя вечерта излезе, с цел да играе брокера Шелдън Левийн в пиесата „ Агенти ”.

Бойко Кръстанов е едно от новите попълнения в пиесата „ Гленгари Глен Рос ” от Дейвид Мамет. Преди повече от година той зае мястото на Любен Кънев.

Заедно с Роберт Янакиев, Иво Йончев и Ивайло Захариев се изявяват като четирима обезверени сътрудници на недвижими парцели, които са принудени да продадат и невъзможното, с цел да не са уволнени.

Освен него, другият артист в постановката е Явор Бахаров. Той направи дебюта си на премиерата в София. Той обаче няма да е част от непрекъснатата натрупа, а е ще дели място с Пламен Манасиев, с който ще се редуват да извършват една роля.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР