Актьорът Бил Мъри се е заразил с Covid-19 и не

...
Актьорът Бил Мъри се е заразил с Covid-19 и не
Коментари Харесай

Сменят Бил Мъри заради коронавирус

Актьорът Бил Мъри се е заразил с Covid-19 и не се е явил на снимачната площадка на новия филм на Уес Андерсън Asteroid City. 71-годишният Мъри, който е работил с режисьора в заглавия като „ Кланът Таненбаум “ (2001), „ Морски живот със Стив Зису “ (2004), чак до последното „ Френският бюлетин на Либърти, Канзас Ивнинг Сън “ (2021), бе измежду първите определени за новата продукция, която се снима в Испания. Asteroid City, който влезе в индустриална фаза предишния септември, включва в актьорския състав звездни имена като Том Ханкс, Марго Роби, Джейсън Шоурцман, Скарлет Йохансон, Джефри Райт, Тилда Суинтън, Брайън Кранстън, Ед Нортън и Ейдриън Броуди.

Източник, непосредствен до екипа, е съобщил на Variety, че Бил Мъри се е заразил с ковид малко преди началото на фотосите и от продукцията са били принудени да „ преназначат “ различен артист за ролята му. Така тя е била поверена на комика Стийв Карел, прочут от филми като „ 40-годишният девственик “, „ Аз проклетникът “, „ Оглупели от обич “, сериала „ Офисът “ и други

Първоначални мнения гласяха, че Мъри е бил отхвърлен след новината, че от Searchlight Pictures по-рано са прекратили работа по продукцията Being mortal („ Да бъдеш смъртен “) на Азиз Ансари поради недоволства за недопустимо държание на 71-годишния актьор. Според информаторите на изданието обаче тези обвинявания нямат нищо общо с отсъствието на номинирания за премия „ Оскар “ Мъри (за ролята му в „ Изгубени в превода “) от снимачната площадка на Asteroid city.

Самият Бил Мъри бе изложил своята версия на събитията пред Cnbc, обяснявайки, че имал „ разлики в мненията с жена, с която работел “ в Being mortal. „ Направих нещо, за което смятах, че е занимателно, само че то не беше възприето по този метод “, оправда се тогава артистът, добавяйки: „ Филмовото студио искаше да постъпи вярно, т.е. да ревизира всичко и да проверява, по тази причина продукцията беше спряна “. Според думите му, двете страни в спора провеждали диалози в търсенето на помиряване. „ И двамата сме експерти. Харесваме взаимно работата си. Ако не можем да реализираме единодушие и доверие, няма смисъл да продължаваме да работим дружно и да вършим общ филм… За мен това беше добър урок “, обобщава своенравният Бил Мъри, който и различен път е влизал в хрониките с невъздържани действия по отношение на сътрудници и близки. В този случай съответната същина на недоволството против него по този начин и не бе разкрита.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР