Актьорът Бен Афлек и приятелката му, продуцентката Линдзи Шукъс, отново

...
Актьорът Бен Афлек и приятелката му, продуцентката Линдзи Шукъс, отново
Коментари Харесай

Бен Афлек и Линдзи Шукъс пак се разделиха

Актьорът Бен Афлек и приятелката му, продуцентката Линдзи Шукъс , още веднъж са се разделили - по-малко от два месеца, откакто възобновиха романа си, заяви Контактмюзик.

Четиридесет и шест годишният Афлек и 38-годишната Шукъс се събраха още веднъж предишния месец , откакто преди към седем месеца се разделиха след едногодишна връзка . Двойката се разпадна през август предходната година , малко преди артистът още веднъж да постъпи в клиника, с цел да лекува алкохолизма си, напомня изданието.

Сега неназовани източници, представени от сп. " Пийпъл ", разкриват, че макар шанса, който още веднъж са си дали , Бен Афлек и Линдзи Шукъс са разбрали, че нещата посред им няма да се получат и са решили да се разделят. Като главен фактор за раздялата им се показва дистанцията, което ги дели.

" Линдзи има дете, някогашен брачен партньор и работа в Ню Йорк , а фамилията и работата на Бен са в Лос Анджелис . Макар да се обичат и почитат, те осъзнаха, че нещата посред им няма да се получат. Въпреки това Бен и Линдзи ще запазят вечно обичта си един към различен ", разкриват източниците.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР