Актьорът Башар Рахал не се разделя с децата си по

...
Актьорът Башар Рахал не се разделя с децата си по
Коментари Харесай

Башар Рахал показа дъщерите си

Актьорът Башар Рахал не се разделя с децата си по време на техния престой в България. По всичко проличава, че той се стреми да употребява всяка секунда, с цел да бъде със своите наследнички Клои и Инди, та даже и до момента в който възобновява застраховките си.

Актьорът бе засечен по време на среща със застрахователния му съветник, с който очевидно уреждаха детайлностите към подновяването на документите за новите му полици. Двете му дъщери пък бяха неразделно до него от самото начало и изчакаха търпеливо татко им да си свърши работата в Булинс.

Припомняме ви, че девойките на Рахал живеят с майка си в Съединени американски щати, където прекарват по огромната част от годината. През летните ваканции обаче девойките посещават баща си. Изглежда, че и това лято те не са пропуснали да спазят традицията и са пристигнали на родна почва, с цел да отделят време за татко си.

Клои даже взе присъединяване в хитовия филм Привличане, който провокира нечуван интерес измежду феновете и даже пребори няколко холивудски заглавия. Лентата се подрежда измежду най-гледаните български филми за последните години, а позитивните мнения не стопират да валят и до през днешния ден.

Междувременно артистът се стреми да разнообразява всекидневието на девойките си, до момента в който са в България по всевъзможен метод. Всеизвестен факт е, че той обожава децата си и чака с неспокойствие горещите месеци от годината, точно тъй като ще ги прекара с тях.

„ Ходим на къмпинги, с цел да бъдем пълноценно дружно. Аз също пътувам до Съединени американски щати през образователната година, с цел да ги виждам. Разкъсвам се сред два континента, само че всяка минута, прекарана с околните ми, ме прави благополучен и си заслужава “, споделя Башар в изявление за родна медия преди време.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР