Актьорът Аштън Къчър даде показания в съд в Лос Анджелис

...
Актьорът Аштън Къчър даде показания в съд в Лос Анджелис
Коментари Харесай

Аштън Къчър даде показания как холивудският изкормвач е...

Актьорът Аштън Къчър даде показания в съд в Лос Анджелис и описа, че изцяло е откачил, когато схванал, че жена е била убита в дома ѝ единствено ден, откакто той пристигнал до дома ѝ да я изведе на среща. Звездата беше разпитан по случая с така наречен холивудски изкормвач, умъртвил три дами през 2001 година, оповестява „ Индипендънт “, представено от БЛИЦ.

Къчър описа, че дошъл в дома на студентката по фешън дизайн Ашли Елерин два часа, откакто приказвал с нея, само че никой не му отворил. Светлините били включени и вратите били заключени. „ Почуках на вратата. Нямаше отговор. Почуках отново, и отново, без отговор “, изясни той за нощта на 22 февруари 2001 година.

„ В този миг към този момент допуснах, че е излязла за вечерта и че съм просрочен и тя се е разстроила “, сподели артистът.

Той се обадил, с цел да предизвести, че закъснява за вечеря и предлага да излязат напряко за напитки. Преди да си тръгне от къщата погледнал през прозореца и видял „ нещо, което помислих за разлято на килима вино “.

„ Нищо не си помислих. Предположих, че съм прецакал нещата, като съм просрочен “, прибавя мъжът на Мила Кунис.

22-годишна Елерин е открита мъртва в дома ѝ на идната заран от съквартирантка. Била е намушкана 47 пъти.

Подсъдим за зверството е 43-годишния Майкъл Гаргило, който е упрекнат за убийството на още две дами и за опит за ликвидиране на четвърта. Обвинението го разказва като „ сериен палач, търсещ полова тръпка “. Арестуван е през 2008 година. Пледира „ почтен “.

Къчър си признал, че откачил, когато схванал за гибелта на студентката, тъй като знаел, че отпечатъците му ще са по входната врата. Той незабавно приказвал с полицията.

„ Не сте обвинен, не се тормозете “, успокои го прокурорът. „ Благодаря “, въздъхна с облекчение Къчър.

В предходни свои показания той е разказвал, че срещнал Елерин месеци преди гибелта ѝ на рожден ден на другар. Тогава той си имал другарка. През февруари 2001 година и двамата били без гаджета, а за нощта на убийството били възнамерявали да излязат на вечеря и за напитки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР