Актьорът Асен Блатечки окончателно се пренесе в жилището на Диляна

...
Актьорът Асен Блатечки окончателно се пренесе в жилището на Диляна
Коментари Харесай

Блатечки заживя при Диляна

Актьорът Асен Блатечки дефинитивно се придвижи в жилището на Диляна Попова. Двамата заживяха дружно със сина им Борил и постоянно могат да бъдат видяни из централните софийски улици да пазарят или просто да се разхождат.

Според техни близки Асен е осъзнал грешката си и сега са прелестно семейство. Преди шест години двамата изживяха буйна случка, от която се роди синът им им. Двамата се срещнаха на фотосите на сериала „ Стъклен дом “. Тогава обаче Асен реши да се върне при жена си Катерина и остави Диляна и бебето сами, макар че се грижеше за тях.

В началото на годината обаче Блатечки добродушно и дефинитивно се раздели със брачната половинка си Катерина Горанова. Двамата решили, че няма към този момент какво да си дадат като двойка. Дъщеря им, която към този момент е пълнолетна нямала нищо срещу татко й да е благополучен с Диляна, като се надявала и майка й да откри щастието.

Съвсем скоро Блатечки и Диляна ще се срещнат на снимачната площадка на кино лентата „ Буров “, където Асен ще играе банкера, а ролята на Диляна към този момент се пази в загадка, написа „ Телеграф “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР