Актьорът Александър Дятчин от София е мъжът, който предизвика жестоката

...
Актьорът Александър Дятчин от София е мъжът, който предизвика жестоката
Коментари Харесай

Актьор от София е виновен за удара край Омуртаг

Актьорът Александър Дятчин от София е мъжът, който провокира жестоката злополука на пътя сред Омуртаг и град Антоново, при която почина самият той, както и семейство с две дребни деца, оповестява Дир.бг.

Тежкият пътен случай стана в неделя към 16 часа на пътя София-Варна покрай разклона за омуртагското село Камбурово. На прав и изсъхнал сектор и при добра видимост 60-годишният Дятчин, който е бил зад кормилото на "Рено Каджар " със софийска регистрация, ненадейно навлиза в насрещното платно и удря челно движещия се автомобил "Ситроен Ксара " с шуменска регистрация, в който са пътували Лидия и Николай Николови с двете си деца - 3-годишната Петя и 9-годишния Виктор. Зад кормилото на ситроена е била 35-годишната Лидия. Всички умират на място.

"Има изясненост кой е отговорен. В момента се води досъдебно произвеждане и процесуално-следствени действия. В произшествието вземат участие два автомобила - единият се движи в посока София - Варна, а другият от Варна към София. Вторият автомобил навлиза в лентата за насрещно придвижване. По незнайни за нас аргументи внезапно трансформира посоката си на придвижване и удря челно другата кола. Водачите на двата автомобила бяха с предпазни колани. Взета им е кръвна проба за алкохол. Децата са били в детски седалки ", изясни началникът на бранш "Пътна полиция " в Търговище основен контрольор Иван Стефанов.

От полицията не считат, че пътните условия имат общо с челния удар.

"Като цяло тази права не се характеризира с централизация на ПТП, все пак по нея се работи от време на време и за превишаване на скоростта с техническо средство ", разяснява шефът на полицията в Омуртаг Борислав Борисов, представен от Нова телевизия.

Днес в Община Смядово, откъдето е родом починалото семейство, е ден на печал. Николови се прибирали от отмора в Еленския Балкан към Варна, където неотдавна си купили къща. Местната администрация ще поеме напълно разноските по погребенията на родителите и двете деца.

60-годишният Александър Дятчин има огромна щерка и 18-годишен наследник, който от началото на септември е студент в Холандия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР