Актьорът Александър Димов, подобно на Борис в семейната сега С

...
Актьорът Александър Димов, подобно на Борис в семейната сега С
Коментари Харесай

Шамарите в С река на сърцето не ми се отразяват добре: Александър Христов

Актьорът Александър Димов, сходно на Борис в фамилната в този момент „ С река на сърцето “, е повлиян от дядо си и е мечтал да бъде мореплавател на транспортен съд и да обикаля света. Но поради любовта Александър кандидатства в НАТФИЗ и става артист, което му дава опция да се превъплъщава в разнообразни функции. За момента в фамилната сага по NOVA, той е негативен воин, само че към момента има опцията да се промени. Повече елементи за героя си артистът разкри в „ На кафе “.
„ Харесва ми, че Борис е рисков състезател, въпреки че множеството хора не считат това за позитивна линия. Но действително огромните неща се случват единствено с риск. Няма по какъв начин да правиш едно и също нещо и да очакваш разнообразни резултати “, разяснява персонажа, в който се превъплъщава в сериала артистът.
„ Да си падаш по живота постоянно е добра линия на характера. Кой не обича забавление, хубави дами, храна, пиене… Допада ми, несъмнено. Въпросът е къде е мярката. “
„ Ако героят ми не се промени, значи аз не съм си приключил работата. Това е съгласно мен работата на киното да покаже централизация на живота, в която да накарат един човек да преобърне мирогледа си по някакъв метод “, споделя дали да чакаме промяна на героя му.
„ Нямам травми по време на фотоси. Шамарите не ми се отразяват добре, целувките са супер. Всичко, което виждате на кино е като в живота – същински са и шамарите и целувките “, признава Александър.
„ Позволявам си от време на време с хората, които са към мен да играя или да опитвам някакви неща, които играя във филм или сериал. Пресъздавам такава обстановка в домашна конюнктура. Обикновено си признавам, че съм играл роля ", споделя пред репортера артистът.
Не пропускайте да разберете какви вълнуващи събития чакат още героите на фамилната сага „ С река на сърцето “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР