Актьорът Алекс Алексиев, който се завърна в сериала „Откраднат живот”,

...
Актьорът Алекс Алексиев, който се завърна в сериала „Откраднат живот”,
Коментари Харесай

Алекс Алексиев разкри тайна за дъщеря си

Актьорът Алекс Алексиев, който се завърна в сериала „ Откраднат живот”, имал тежък интервал в връзките си с по-голямата си щерка Ая . Тя е родена в Англия, а малко след появяването й на бял свят таткото имал ужасно претрупан работен график и по тази причина тя изобщо не го виждала.



„ Снимахме сериал и редом с това кино лентата „ Възвишение”. Излизах рано, а се прибирах, откакто тя е заспала. Дълго време бях и в командировки. Реално 12 месеца ме нямаше вкъщи”, описа Алексиев пред Woman.bg. Когато наближила Коледа, станало ясно, че дребната Ая изобщо не го познава и даже отхвърля да се приближи до него, макар че по принцип била контактно дете.

„ Имаше ужасна отдалеченост, детето не искаше дори да остава с мен и ми още веднъж доста време да я приближа още веднъж до себе си” изясни екранният лекар Василев. Сближил се с Ая измежду природата на разходки в планината, само че се тормози, че ще има сходен проблем с втората си щерка, която се роди преди месеци.

Той изясни, че образец за него в връзките сред татко и щерка е брат му Венци, с който имат 10 години разлика. Той неотдавна останал вдовец, само че макар тъгата си, се грижи безрезервно за дъщеричката си Александра. „ Всяка заран става, прави й закуска, вечер още веднъж се прибират дружно. Прави всичко належащо и дава същински образец на всички останали в семейството”, описа артистът.

Алексиев е доста ангажиран с продуцирането на най-новия български филм „ Доза щастие”, който потегля от през днешния ден по екраните в цяла България. В него роля има и щерка му Ая, а режисьор е майка й Яна Титова. Алексиев дружно с сътрудниците си Асен Блатечки и Александър Сано споделиха опита си като татковци преди започващата в понеделник седмица на бащината грижа.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР