Актьорът Алек Болдуин ще бъде обвинен в непредумишлено убийство. През

...
Актьорът Алек Болдуин ще бъде обвинен в непредумишлено убийство. През
Коментари Харесай

Няма да му се размине и е сериозно: Повдигат обвинение срещу Алек Болдуин

Актьорът Алек Болдуин ще бъде упрекнат в непредумишлено ликвидиране. През октомври 2021 година на снимачната площадка на кино лентата Rust той простреля смъртоносно операторката Халина Хътчинс.
 
                             

На оръжейника на кино лентата - Хана Гутиерес Рийд, също ще бъде повдигнато обвиняване за ликвидиране по несъобразителност, написа Би Би Си. Нито един от двамата не е коментирал до момента обвиняванията.

Преди повече от една година един револвер, зареден не с халосни, а с същински бойни патрони, прекатурна живота на артиста. Трагедията, случила се по време на фотосите на кино лентата Rust, лиши един живот и промени ориста на фамилията на операторката - Хътчинс, както и на семейство Болдуин.
 
                             

Актьорът съумя да реализира съглашение с околните на убитата жена. Но с това нещата не завършиха.

Миналата година излезе умозаключение на ФБР, което гласеше, че точно Алек Болдуин е дръпнал спусъка на револвера, който умъртви операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка на кино лентата Rust. Преди това артистът твърдеше, че револверът самичък е създал изстрела и той не е натискал спусъка.

В отчета се споделя, че без спусъка (частта от револвера, която задейства изстрелването на патрона) револверът не може да бъде принуден да създаде изстрел.

Констатациите са прегледани от Службата на медицинския следовател в Ню Мексико. Допълнителна аутопсия на жертвата класифицира гибелта на Хътчинс като акцидент. " Смъртта е породена от огнестрелна рана в гърдите ", се споделя в отчета.

Докато течеше следствието пък, Алек стана татко за седми път.

Стана ясно, че артистът също е завел дело - съди членовете на екипа на кино лентата " Ръст " поради гибелта на Халина Хътчинс, оповестява “Ню Йорк Таймс ”.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР