Актуалният изпълнител Константин Трендафилов, по-известен като Папи Хан, е прецакал

...
Актуалният изпълнител Константин Трендафилов, по-известен като Папи Хан, е прецакал
Коментари Харесай

Папи Ханс дължи 10 бона на Дара

Актуалният реализатор Константин Трендафилов, по-известен като Папи Хан, е прецакал бившето си гадже.

Скандалът занапред се заформя, а Дара чака с неспокойствие излизането му не тъй като желае да се върне при него, а с цел да си търси борча, който му е дала, написа Галерия.

Колежката му била толкоз опиянена по време на любовния им романс, че по негова молба решила да го спонсорира с цели 10 бона. Отрезвяването не било изключително прелестно преживяване за нея, защото се наложило да осъзнае, че може би ще би трябвало изцяло да не помни за парите си.

Изпълнителят на Кекс вложил пачката в свои планове, а Дара можела единствено да се надява той да се замогне, че да се сети да ѝ ги даде назад. Папи непрестанно обещавал, че ще ѝ възвърне сумата. Първо да оглави класациите, след това да тръгнат приходите – всяка последваща цел отлагала нужните от негова страна дейности.

Дори след края на връзка им, малко преди влизането си в Къщата на ВИП Брадър, Папи не си направил труда да даде пояснение, нито да уточни интервал, в който ще съблюдава дадената дума.

Дара останала с пръст в уста, а приятелките ѝ почнали даже да я поучават да заведе дело против досегашния си другар. Поетът артист смята, че щом е удрял рамо и е работил по частите на Дара, значи е вложил време и пари в нея, а против това не е получил нито лев хонорар.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР