Актуалният Футболист №1 на България Кирил Десподов изрази удовлетворение след

...
Актуалният Футболист №1 на България Кирил Десподов изрази удовлетворение след
Коментари Харесай

Десподов: Това определено е крачка напред за мен

Актуалният Футболист №1 на България Кирил Десподов изрази задоволство след прекосяването си от Каляри в Щурм (Грац). Родният нападател ще играе в австрийския отбор като преотстъпен до края на сезона. “Щастлив съм, че австрийският клуб направи всичко допустимо договорката да се реализира, с което ме накара да имам вяра, че ще бъда значима част от тима отсега нататък. Още с идването си срещнах огромно почитание и същински възторг измежду всички в новия ми футболен дом”, съобщи българският национал в профила си във Фейсбук.
“Това несъмнено е крачка напред за мен. Вярвам, че в Грац ще имам опцията да потвърдя на какво съм спосoбен и да разпростра капацитета си изцяло”, показа още той в обществената мрежа.
“Щурм е отличен клуб и към този момент желая да спечелвам всеки мач. Щастлив съм, че още веднъж ще работя с треньора Нестор Ел Маестро и имам вяра, че можем да реализираме високи цели”, сподели Десподов пред формалния уебсайт на Щурм. “Убеден съм, че Кирил ще ни помогне през този сезон”, отсече наставникът Ел Маестро. “Със своята скорост и голмайсторски умения сигурно ще способства на отбора”, сподели спортният шеф на клуба Гюнтер Крайсел. Серия А 2 кръг, неделя 1 септември  Каляри 1:2краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР