Актуалната половинка на Софи Маринова - Тодор Давидов – Гринго,

...
Актуалната половинка на Софи Маринова - Тодор Давидов – Гринго,
Коментари Харесай

Гаджето на Софи Маринова – в ареста за изнудване


Актуалната половинка на Софи Маринова - Тодор Давидов – Гринго, бе арестуван за непрекъснато в ареста през днешния ден. Районният съд в Айтос постанови мярката за него и за посочения за негов съизвършител Стефан Сливков, откакто прокуратурата им повдигна обвинявания за изнудване.

Според държавното обвиняване, двамата са рекетирали локален предприемач да им заплати 50 000 лева, като са заплашвали мъжа с ликвидиране и разпра и със фамилията му. Гринго бил подстрекател, обезпечил телефона и сим картите за диалог с жертвата, даже насочвал Стефан какви думи да употребява. Изнудваният предприемач е Асен Атанасов.

Софи Маринова дойде да отбрани обичания си в правосъдната зала, като Гринго даже изиска, с изключение на юриста му, Маринова също да пледира в негова изгода, само че магистратите не позволиха.

Поп-фолк изпълнителката уточни, че мъжът й е почтен, бил с нея в бургаска болница, като компаньон, а двамата мечтаели да си имат бебе. Изкарвали задоволително пари и нямало потребност да рекетират някого. Според Софи, обвиняванията били дело „ на неприятни очи “.

Магистратите решиха, че има задоволително доказателства, че двамата са причинители на закононарушението и ги оставиха за непрекъснато в ареста. Мярката може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в Бургас.

Решението им провокира експлоадиране от страна на Гринго, който съобщи, че е почтен и приключи:

„ Да ви е*а и съда! “
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР