Актуалната плеймейтка Деси Фотосесията пожъна пореден успех на международната сцена.

...
Актуалната плеймейтка Деси Фотосесията пожъна пореден успех на международната сцена.
Коментари Харесай

Деси Фотосесията Нагази В Световния „плеймейт“, Би Шута На Родната Излагация

Актуалната плеймейтка Деси Фотосесията пожъна следващ триумф на интернационалната сцена. Изкусителката получи покана да бъде част от конкурс на „Плейбой“ във Филипините, чийто край се състоя тази седмица.

Поканата е пристигнала от една от претендентките – Janine Rivere, която е инстаграм бръмчалка и е едно от най-популярните девойки във филипинските обществени мрежи. Двете размениха любезности и демонстрираха непосредственост в Инстаграм, където взаимно се хвалиха на стори.

Филипинката даже дефинира Деси като „своя плейбой сестра“. Заради фамилни задължения, за които силиконката към този момент приказва в медийното пространство, не можа да участва на задграничния конгрес, само че е дала обещание да се реваншира с аудиенция следващата година.

Преди няколко месеца Деси Фотосесията се присмя обществено на тазгодишните участнички в състезанието „Плеймейт на годината“, който завърши, само че никой не разбра по този начин или другояче какво се е случило с него. „Не считам да се занимавам с български „звезди“ повече, моето място е стилният подиум, само че не у нас“, акцентира бръмчалката.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР