Актуалната носителка на титлата Мис България Радинела Чушева отговори на

...
Актуалната носителка на титлата Мис България Радинела Чушева отговори на
Коментари Харесай

Новата Мис България: Рачков е сваляч

 Актуалната носителка на купата " Мис България " Радинела Чушева отговори на изказванията, че има връзка с един от най-популярните водещи - Димитър Рачков. Чаровната дама не скри, че е в прекрасни отношения с всеки един от екипа на " Господари на ефира ", където беше една от адреналинките, а за Рачков не скри, че е огромен сваляч и това в действителност е дало мотив за подозрителна връзка сред тях.

" Слуховете, че сме гаджета е следващата жълтина по мой адрес, която ще опровергая. С всички от предаването сме в страхотни връзки. Даже с Мария Игнатова си харесваме и като хора, на инат на изказванията, че аз съм ги разделила с Рачков. Иначе той си е леко сваляч. Може би някой е видял някакъв подобен миг на задявка сред нас и е решил, че има продължение. Но аз виждам на него като на другар и го почитам ", съобщи в " Папараци " Чушева, написа " Хотнюз ".

Относно корекциите по външния си тип, Радинела призна и назова, кои са те. " Имам корекции, да. На бюста, който е по-малък от естествения бюст на огромен % от дамите. Имам общо 300 в двете гърди... Хората се нервират на устните ми... а те след 5-6 месеца ще се разградят. Но който не ме харесва да знае, че няма да се трансформирам поради него ", безапелационна бе миската.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР