Актуалната "Мис Плеймейт" Нора Недкова втрещи зрителите с шокиращото си

...
Актуалната "Мис Плеймейт" Нора Недкова втрещи зрителите с шокиращото си
Коментари Харесай

Нора Недкова: Предпочитам котката си пред деца!

Актуалната "Мис Плеймейт " Нора Недкова втрещи феновете с шокиращото си самопризнание, че не обича деца и на този стадий въобще не се замисля да има наследници. "Аз не одобрявам децата, нямам майчински инстинкт. Харесвам доста повече котки. Към моят домакински любим имам повече майчински инстинтк в сравнение с към децата ", съобщи устатата русокоска в предаването "Папараци ". След това тя посочи, че в случай че някой ден стане майка, то това ще е единствено от мъж, който счита за огромната си обич. "Не считам, че по обвързване би трябвало да върша дете. Затова в случай че го имам, то ще е от човек, с който споделяме огромна обич. Но като цяло не считам, че ще открия този човек в България ", безапелационна е сексбомбата.

До огромна степен терзанията на Недкова да сътвори лично семейство се коренят в детството й. Силиконката се тормози от това, че личното й дете може да изживее това, което тя е изпитвала като дребна.

#Playboy #magazin2018 #photoshooting

A post shared by Nora Nedkova (@nora_nedkova) on Feb 3, 2018 at 4:36am PST

"Израснала съм без татко, не съм видяла в никакъв случай мъжкият образец, който би трябвало да видя като момиче. После мъжете ме упрекват за какво съм толкоз нападателна, толкоз своенравна и какво ли още не. Ако някой желае да ме упрекна, то е трябвало първо да се опита да ми помогне. Ако го прави единствено като съдник, то тогава няма право да приказва ", призна плеймейтката. Родителят й напуснал фамилията, когато Нора е едвам на 2 годинки. Красавицата обаче почита решението му и не го опреква. "Въпросът е, че това играе доста значима роля при едно дете, изключително когато то е момиче. Когато то не вижда бащиният образец, по-късно това въздейства в връзките й с всеки един мъж, с който е била. Аз диря поддръжка, протекция, диря бащата в един мъж ", изповяда още Нора в "Папараци ".

Тя също по този начин допусна, че заплаща грехове от предходния си живот. "В предишното може би съм била кралица. Аз обичам да бъда властна, по-скоро водач, да натрапвам своето мнение, само че от възприятие за правдивост ", посочи Недкова.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР