Актуалната Мис Плеймейт е нахално ужахвана от Нико Тупарев. Маги

...
Актуалната Мис Плеймейт е нахално ужахвана от Нико Тупарев. Маги
Коментари Харесай

Висока топка! ВИП Брадър предлага колосална сума на плеймейтката Маги Бадер

Актуалната Мис Плеймейт е безсрамно ужахвана от Нико Тупарев. Маги Бадер може да се окаже черешката на тортата на плеймейтското съсловие в новия сезон на ВИП Брадър. Както към този момент стана ясно, наесен прага на Къщата ще прекрачат към силиконки, измежду които Мартина Юрукова, Дилена Димитрова и Джулиана Гани. Последната Мис Плеймейт също може да се причисли към тима им, в случай че склони да одобри много примамливото рпедложение на продуцента. Досега май сумата от 120 хиляди лв. не е предлагана на плеймейтка, с цел да взе участие в риалити гормата. Маги не крие, че е останала много сюрпризирана от интереса на Нико Тупарев към нея. Тя не се има за скандална персона, която да подвига рейтинга на шоуто с непрестанни препирни с другите съквартиранти. Няма и по какъв начин да се напие и да направи някоя изцепка, тъй като съвсем не близва.

Оказва се, че Бадер е мечтана в Къщата най-много поради неналичието й на терзания да се демонстрира гола. Но Тупарев май се е объркал, в случай че си мисли, че по през целия ден ще се разхожда дибидюс... А и хубавицата има съществени подозрения дали няма да последва ориста на Светлана Василева и Златка Димитрова, които станаха за смях пред цяла България.

Въпреки че стана известна със спечелването на сексуален конкурс, Магдалена избира да не забърква името си в кавги и бяга от типичния образна плеймейтка. Затова и към момента не е дала финален отговор на Тупарев, който от няколко седмици я обстрелва с офертата си.

Има и друга причина, заради която Мис Плеймейт се колебае дали да влезе в Къщата. Тя има петгодишен наследник и връзката й с него е доста мощна. Затова не желае двамата да са разграничени за дълго. Дори в този момент възнамерява лятна почивка единствено за тях двамата, с цел да може да си навакса за пропуснатите мигове с него в последно време.

Но пък, въпреки това, тези 120 бона са си доста пари, които с фотосесии ще изкара за години. А по този начин ще може да помогне и на себе си, и на сина си. Така че, нищо чудно парите още веднъж да победят, написа " Телеграф ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР