Актуалната Мис България Тамара Георгиева тушира слуховете, че е емигрирала

...
Актуалната Мис България Тамара Георгиева тушира слуховете, че е емигрирала
Коментари Харесай

Мис България 2017: Не съм емигрирала

Актуалната Мис България Тамара Георгиева тушира слуховете, че е емигрирала в Испания с половинката си – предприемачът Стивън Роуз. Тя по традиция употребява профила си във Facebook с цел да възроптае против множеството изказвания по собствен адрес.

„ Скъпи другари и фенове, аз не съм емигрирала и това е следващата неистина, която е отправена към мен. Докато се пишат измислени публикации за мен, аз съм щастлива и пребивавам живота си, не тичам от нищо и никого, не върша и не мисля зло за никое човешко създание. Благодаря на тези, които ме карат да се дръзвам по този начин откровено на измислиците, които се разгласяват ежедневно! “, изповяда се тя.

Само преди месец, още веднъж в обществената мрежа, тя се закани да съди медиите, които оповестиха, че е оперирала носа си. Макар последните ѝ фотоси да подсказват някаква смяна във външния ѝ тип, тя отхвърля всевъзможни нови интервенции по себе си.

Ако се стигне до съд, това няма да е първото дело, което ще се заведе за уронване на престижа на състезанието, който провокира взрив на отрицателни реакции против избора на 24-годишната дизайнерка за най-красива в България.

Организаторката на събитието Ирина Папазова тогава разгласи, че ще подведе под отговорност редица жълти издания, написа Монитор. Сред подадените искови молби има четири против физически лица и две против юридически.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР