Актуалната любовница на Башар Рахал – Райна Караянева, цели 11

...
Актуалната любовница на Башар Рахал – Райна Караянева, цели 11
Коментари Харесай

Безумие: Любовницата на Башар Рахал 11 пъти си оперирала носа!

Актуалната държанка на Башар Рахал – Райна Караянева, цели 11 пъти е лягала под ножа, с цел да поправя обонятелния си орган. Манекенката и актриса от дете не харесвала носа си и първата си интервенция направила едвам на 17 години. Без знанието на родителите си, тя се подложила на интервенцията при подозрителен хирург, който по този начин я окепазил, че след това се наложили други интервенции, научи HotArena.

Близките на русокоската останали шокирани, когато я видели подпухнала и със синини по лицето, само че дали с недобросъвестния лекар са стигнали до съд, не е ясно. Усложненията след първата интервенция били доста и носът на хубавицата безусловно почнал да се разпада. Тя е споделяла, че дала част ухото си, с цел да може да закрепи обонятелния си орган. През годините цели 11 пъти го поправяла и сега той е оптимално изпилен. Караянева обаче доста се харесва и постоянно споделя фотоси на профила си в обществената мрежа. Райна твърди, че няма други корекции по лицето си, а тялото си поддържа със спорт и хранителен режим, написа " Уикенд ".

Именно идеалните ограничения на манекенката в началото привлекли вниманието Башар Рахал. Актьорът и любовницата му се срещнали около взаимната си работа  в „ Лотария България ” - през 2016 година той стана водещ на шоуто, а Райна се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 лета по-млада от него, само че това не му попречило да флиртува настойчиво с нея и след това да я вкара в леглото си.  Когато почнала интимната им спекулация, Караянева към момента била съществено обвързана с бащата на детето си - Генадий Ников, само че по-късно се разделила с него. Дали случката й с Рахал е причина за разлъката, не е известно.

Запознати издават, че връзката на Башар и Райна става все по-сериозна. Двамата са неразделни и от много време живеят под един покрив. Той е срещнал манекенката с всичките си сътрудници и другари, даже я уредил с роля във кино лентата „ Завръщане ”, на който е продуцент. Манекенката от дълго време мечтаела да се изявява като актриса и не щеш ли звездният й момент настъпи. Рахал я набутал в своята продукция, която ще излезе на огромен екран през октомври.

Актьорът към този момент не крие възприятията си към Караянева и не се тормози да показва близостта си с нея на обществени места, въпреки че публично има друга жена до себе си. Съпругата му Калина Рахал от години живее в Съединени американски щати и отглежда там двете им дъщери тийнейджърки Клои и Индия. През това време Башар смени няколко любовницити, но единствено Райна съумя да се задържи толкоз време до него.
Неотдавна русокоската съобщи, че връзката й с Рахал не е загадка, само че не държи да парадира с нея. Тя се изясни в обич на артиста и написа благи думи по негов адрес в обществената мрежа. „ За мен дали ще сме на нашето море, забити в хижа в планината или на Малдивите, все тая, значимото е него да го има и той да желае да е там. Всичко друго е его и напразно състезание ”, показа Караянева.

Изглежда като че ли артистът задоволява всички прищявки на хубавицата и даже брачната половинка му Калина била наясно с паралелната му връзка. Чаровната продуцентка нямала нищо срещу любовните забежки на Рахал, защото и тя не оставала сама през годините. Запознати издават, че съпрузите се разбрали да не си държат сметка и се уговорили всеки да прекарва свободното си време, както откри за добре. Тава изискване пък било добре пристигнало за Башар.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР