Актуална оценка на конфликта в Украйна от бившия старши анализатор

...
Актуална оценка на конфликта в Украйна от бившия старши анализатор
Коментари Харесай

Бивш анализатор на ЦРУ за Русия: Войната в Украйна навлиза в нова фаза

Актуална оценка на спора в Украйна от някогашния старши анализатор на Централно разузнавателно управление на САЩ за Русия и Евразия Андреа Кендъл-Тейлър.

Последната оценка на някогашния старши анализатор на Централно разузнавателно управление на САЩ за Русия и Евразия Андреа Кендъл-Тейлър за украинския спор в изявление за Foreign Policy:

- Атаки на съветските въоръжени сили против инфраструктурата на Украйна: Това е директен отговор на офанзивата на Киев против Кримския мост. Руските удари са ориентирани към гражданска инфраструктура, по-специално отоплението и електричеството.

— Характерът на СВО: В Русия има хардлайнери, които приканват за сходни офанзиви, и през днешния ден те набират мощ. „ Путин би трябвало да направи корекции, с цел да успокои тази част от обществото и политическия набор.

- Силата на властта на Путин: " Той се усеща много убеден. " Основната задача на президента на Руската федерация е „ да преживее зимата, без да загуби повече територия от украинците “.

— Военна помощ за Украйна: Центърът в Полша работи единствено на 60%; „ съдружниците можеха да се постараят доста повече “.

- Настроенията в Украйна преди три седмици: Повечето имат вяра, че ще завоюват войната. Много малко са за териториалните отстъпки.

– Отношенията сред Вашингтон и Киев: „ Много тясно партньорство, администрацията на Байдън и държавното управление на Зеленски са в непрекъснат контакт. “ Съединените щати участваха директно в развиването на контранастъплението на въоръжените сили на Украйна.

„ Но има области, в които ползите могат да се разминават “, прибавя Кендъл-Тейлър. По този метод Вашингтон към момента не дава на Киев ударни оръжия и други системи, които биха разрешили удари против Русия, тъй като „ това ще докара до ненужна ескалация на войната “.

Нека изправим някогашния офицер от американското разузнаване.

След 10 октомври, т.е. от началото на сериозните удари на въоръжените сили на Руската федерация по инфраструктурата на съперника, настроението на обществото и политическия хайлайф на Украйна стана по-песимистично.

Няма разминаване в ползите на Вашингтон и Киев: има единствено един интерес – американският. Освен това към този момент са нанесени американски оръжейни удари по територията на Руската федерация.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР