Актуализацията на бюджета е одобрена от кабинета, съобщи министърът на

...
Актуализацията на бюджета е одобрена от кабинета, съобщи министърът на
Коментари Харесай

Актуализацията на бюджета е одобрена от кабинета

Актуализацията на бюджета е утвърдена от кабинета, заяви министърът на електронното ръководство Божидар Божанов.

На въпрос каква е повода министрите на " ИТН " да изоставен държавното съвещание и дали се е стигнало до скандал, Божанов отговори:

" Скандал чак не бих споделил. Бюджетът беше признат и ще бъде импортиран през днешния ден в Народното събрание, доколкото разбрах. Имаше разисквания по съответни текстове. "

По-рано вътрешният министър Бойко Рашков отхвърли да разяснява обстановката. Единствено изрази задоволеност от измененията, свързани с бюджета на Министерство на вътрешните работи.

Министърът на защитата Драгомир Закон отхвърли коментар.

 Христо Проданов
Министърът на туризма Христо Проданов съобщи по-рано през днешния ден, че държавното управление не е застрашено и актуализацията на бюджета ще бъде призната. На въпрос на БНР дали е обикновено един от съдружните сътрудници демонстративно да напуща съвещанието, Проданов отговори:

" Не е обикновено, само че въпреки всичко този въпрос се разисква няколко пъти, в това число в съдружен формат. Просто сътрудниците да си изяснят чисто партийно каква е тяхната позиция и те поради това отидоха в Народното събрание или не знам къде, с цел да създадат такава среща. Не, държавното управление не е застрашено. Бюджетът ще бъде признат ".

Христо Проданов добави, че няма " орязани " пари за нито едно министерство.

За повече финансови вести и други потребни препоръки, по отношение на персоналните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, с цел да не пропуснете нищо забавно от Pariteni.bg 
 
По тематаДепутат: Има риск увеличените пенсии да не влязат в действие от 1 юли бюджет актуализация министър .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР