Актуализациите не внасяли нищо ново в работата с iPhoneИлон Мъск

...
Актуализациите не внасяли нищо ново в работата с iPhoneИлон Мъск
Коментари Харесай

Илон Мъск критикува остро Apple и iOS

Актуализациите не внасяли нищо ново в работата с iPhone

Илон Мъск е отчаян от последните актуализации на iOS
(снимка: Elon Musk / Twitter)

Главният изпълнителен шеф на Tesla и SpaceX И лон Мъск подлага на критика Apple, отчаян от скорошната актуализация на софтуера на iPhone – операционната система iOS.

По-специално, Мъск означи, че последните актуализации на iOS в действителност не усъвършенстват потребителското преживяване при потребление на устройството и даже нарушават някои функционалности.

„ Хората са привикнали с обстоятелството, че мобилните телефони се усъвършенстват от година на година. Аз съм консуматор на iPhone, само че виждам по какъв начин най-новите актуализации на систематичния програмен продукт всъщност не вършат нищо ”, споделя Мъск, представен от MyDrives.
още по тематиката
По неговите думи, актуализациите на iOS постоянно водели до проблеми с електронната поща. „ Не забравяйте, че пощата е доста значима, съществена функционалност ”, акцентира мениджърът.

Въпреки че Мъск не показва съответна актуализация, не е мъчно да се допусна, че той приказва за iOS 13. Когато новата операционна система за iPhone излезе (през септември предходната година) потребителите започнаха да се оплакват от проблеми с разнообразни приложения.

Междувременно, изпълнителният шеф на Tesla разгласява в Twitter известие, че компанията към този момент е произвела 1 милион електрическия автомобил.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР