Акцията срещу Митьо Очите беше много добре организирана полицейска операция

...
Акцията срещу Митьо Очите беше много добре организирана полицейска операция
Коментари Харесай

Румен Петков: Не познавам Бенчо Бенчев, не съм го виждал и не съм му ходил на гости

Акцията против Митьо Очите беше доста добре проведена полицейска интервенция против проведената престъпност. Бяха арестувани 17 индивида и всички получиха неоправдателни присъди, което сподели качеството на събраните материали. Министерство на вътрешните работи може да се гордее с тази акция. Това сподели ръководителят на АБВ Румен Петков в ефира на БТВ.

„ Не познавам Бенчо Бенчев, не съм го виждал и не съм му ходил на посетители “, безапелационен бе той. Той дефинира като неприемливо общински консултант да контактува с един осъждан човек. „ Политическата мощ, която го е издигнала за общински консултант би трябвало да даде отговори. Такъв човек да го направиш зам.-председател в Бургас, се изисква много безсрамие. Той излиза и споделя, че е финансирал Българска социалистическа партия. Ако Българска социалистическа партия смята, че той лъже, да го съди “, разяснява Петков.

„ Аз персонално заобикалям подобен вид контакти, те са нехигиенични и са нездравословни за политиката. За страдание има хора, които се поддават. За нас от АБВ е значимо да бъдем стожер в политиката “, акцентира Румен Петков.

Той разяснява и гафа с премиера на Македония Зоран Заев, който се извини за коментара си за Илинденското въстание. „ Не видях Зоран Заев да се извини. Той лъже много цинично. Той разгласи, че е първият македонски политик, който бил поднесъл цветя на паметника на Гоце Делчев в центъра на Благоевград. Пръв беше ген. Ангел Марин “, напомни Румен Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР