Акцията срещу мен е една демонстрация, за да може да

...
Акцията срещу мен е една демонстрация, за да може да
Коментари Харесай

Кметът на Стрелча: Политиката към служителите ми е либерална, граничеща с приятелство


Акцията против мен е една проява, с цел да може да бъда омаскарен за идните избори през октомври. Това съобщи в предаването „ Тази събота " кметът на Стрелча Стойно Чачов, наричайки случилото се фарс.

Преди дни Икономическа полиция влезе в постройката на Община Стрелча, с цел да ревизира кмета. Полицията нахлу там по сигнал, че когато е встъпил в служба, той е предиздвикал цялата общинска администрация да подпише молби за овакантяване без вписана дата.„ Не може да се вършат такива показни неща поради това, че един чиновник е решил, че е уволнен непозволено ", съобщи Чачов.

Той попита за какво, откакто от три години, както твърди въпросният чиновник, има напън от негова страна, чак в този момент, няколко месеца преди изборите, става ясно всичко.

Чачов съобщи, че няма спомен да е освобождавал основния инженер на общината поради непокорство.

„ Той пристигна и си подаде молбата за овакантяване по взаимно единодушие, а аз я одобрих ", сподели кметът на Стрелча, допълвайки, че политиката му към чиновниците постоянно е била „ демократична и правилна, граничеща с другарство ".„ След като видях, че има някаква напрежение и няма успеваемост, направих най-коректното нещо към моите чиновници, с цел да не ги отстранявам. Предложих тези от тях, които нямат предпочитание, не желаят да работят в този екип и не се усещат добре, просто да си подадат молба за овакантяване и да дойдат други хора ", разясни Чачов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР