Акцията срещу ало мафията в Горна Оряховица върви едновременно с

...
Акцията срещу ало мафията в Горна Оряховица върви едновременно с
Коментари Харесай

Ударът по ало мафията у нас се разпростря и в Румъния

Акцията против ало мафията в Горна Оряховица върви по едно и също време с интервенция в Румъния, оповестиха източници от Министерство на вътрешните работи, представени от " ТрафикНюз ". Причината е, че огромна част от родните измамници работят на север от Дунав.

``
реклама
Голяма част от жертвите у нас получават позвънявания от румънски номера. Вътрешните министерства на България и Румъния са координирали напъните си за откриване и задържане на тарторите на ало мафията, която осъществя големи доходи. 

В богаташкия квартал " Калтинец " на Горна Оряховица на прицела на спецпрокуратурата са притежателите на 15 първокласни къщи, против които има формирани няколко досъдебни производства за пране на пари. Всички те са измежду босовете на телефонните измамници. Затова и проверяващите вършат оценка на тяхното имотно положение.

В множеството от тях са паркирани и лимузини за стотици хиляди лв.. Екипът ни снима бляскав мерцедес в двора на един от разследваните роми. Претърсването на парцелите продължава към този момент 6 часа.

Очаква се в околните часове в Горна Оряховица да дойдат зам.-главният прокурор Иван Гешев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР