Акцията по издирването на заподозрения за убийството на млада жена

...
Акцията по издирването на заподозрения за убийството на млада жена
Коментари Харесай

Акцията по издирването на беглеца Зайков продължава 10-и ден

Акцията по издирването на обвинения за убийството на млада жена и мъж в Костенец продължава към този момент 10-ден. 43-годишният Стоян Зайков-Чане към момента е на независимост. След като в събота беше открито евентуалното оръжие на едно от убийствата, в неделя служители на реда обхождат още веднъж местността.

В акцията е включен целият запас на Министерство на вътрешните работи - следови кучета, дронове, термовизионни камери и високопроходими коли. Близки на двамата убити към момента са под полицейска протекция и са отведени в предпазена квартира.

Стоян Зайков е в неопределеност от 9 май, когато беше намерено тялото на някогашната му другарка, от която има дете. На 16 май полицията откри и тяло на мъж, който живеел в непосредствена непосредственост до дома на Зайков. По данни на Министерство на вътрешните работи мъжът е бил погубен с ловна пушка, а с изключение на комшия, е и братовчед на търсения. Мъжът даже е бил измежду разпитваните след изгубването на Зайков

Местни допускат, че денем се укрива в покрайнините на Костенец, а нощем слиза в града.

Преди ден п олицейско куче попадна на първата диря от търсения и по този начин е била открита пушката, с която се допуска, че е убит братовчедът на Зайков. Ловната пушка, дружно с патриони, била скрита в пчелен кошер покрай село Горна Василица, на 6 км от вкъщи на Зайков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР