Акцията по издирване на 21-годишния Мартин Трифонов, единствен заподозрян за

...
Акцията по издирване на 21-годишния Мартин Трифонов, единствен заподозрян за
Коментари Харесай

Това е последната СНИМКА на издирвания в цялата държава Мартин - скандална е

Акцията по търсене на 21-годишния Мартин Трифонов, единствен обвинен за убийството на 7-годишно дете в Сотиря, продължава. Претърсва се огромна зона към вилната зона североизточно от Сливен и край селото.

В интервенцията са включени огромна част от чиновниците на ОДМВР-Сливен, жандармерия, гранична и военна полиция, планински спасители и горски. Използват се доста кучета, към които търсеният изпитва огромен боязън, а нощес беше включен и хеликоптер.

Една от последните фотоси на Мартин Трифонов разгласява slivenpress.bg. Досега от полицията разпространиха две други.


На едната той е без коса и евентуално е направена при негово предходно задържане. Втората бе от ефирен репортаж преди година, когато младият мъж бе атакуван от кучета, а при опита си да го избави почина 33-годишният им притежател.

Третата фотография на търсения за жестокото ликвидиране е още по-нова и е била оповестена в обществена мрежа. На нея той размахва междинни пръсти и с двете си ръце.

Междувременно апелът на полицията със фотосите на търсения Мартин се споделят мълниеносно във Facebook. Молбата за подпомагане се насочва се популяризира в групите на родители, на обособените градове и райони, както и на обособени жители.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР