Акцията на ГДБОП в ДАИ София продължава, заяви главният секретар

...
Акцията на ГДБОП в ДАИ София продължава, заяви главният секретар
Коментари Харесай

Младен Маринов: Спецакцията на ДАИ е заради изпитите за кормуване

Акцията на ГДБОП в ДАИ София продължава, съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, излизайки от постройката на Министерски съвет, и добави, че било доста забавно. От Транспортното министерство прецизираха, че създаването е от няколко месеца и е обвързвана с изпитите за кормуване. Според нововъведения при решаването на листовките претендентът за брошура би трябвало да е изолиран от останалите и му взимат мобилните технологии, като специалисти споделят, че пробивите в системата са запушени към този момент.

От Министерството на превоза оповестиха, че през днешния ден и на следващия ден се стопират изпитите за кормуване в София ­ пренасочват се за събота и неделя, когато в София ще бъдат командировани изпитващи от страната. Очаква се след привършване на съвещанието на Министерския съвет министърът на превоза Ивайло Московски да разяснява акцията.

От 14.00 ч. в зала № 2 на ет. 4 в Съдебната палата в София ще се организира брифинг по отношение на извършената взаимна акция на Специализираната прокуратура ГДБОП в Изпълнителна организация Автомобилна администрация. В брифинга присъединяване ще вземат Иван Гешев - административен началник на СП, и основен комисар Ивайло Спиридонов – шеф на Групово дело „ БОП “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР