Акцията, която се провежда в Бургас, е съвместна със Специализираната

...
Акцията, която се провежда в Бургас, е съвместна със Специализираната
Коментари Харесай

Специализирана полицейска акция в Бургас


Акцията, която се организира в Бургас, е взаимна със Специализираната прокуратура, ГДБОП и Областната дирекция на МВР-Бургас по линия на горивата. Това заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов пред публицисти в Народното събрание.
Относно пожара на покривната структура на къща на юрист Ирен Савова в Ихтиман, вътрешният министър заяви, че се работи главно по версията за тенденциозен палеж, защото къщата е била необитаема и вътре не е имало огън или отоплителни уреди. На този стадий е рано да се каже дали е обвързвано с работата на юриста, разяснява Младен Маринов.
Относно гърмежа в апартамент във Варна, министърът сподели, че към този миг няма данни, които да поддържат тезата, че гърмежът е в резултат на муниции или на взривни субстанции, а по-скоро се работи по определяне на съществуването на газ или на запалителни субстанции. Маринов сподели, че към този момент имат изясненост за втората жертва, само че избира да приказва, когато са ясни експертизите и има безспорна сигурност за самоличността на починалия. Вътрешният министър разяснява, че прекомерно евентуално е това да е търсеният по случая мъж./БТА
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР