Акция Зима започва от утре. Засилени ще бъдат проверките от

...
Акция Зима започва от утре. Засилени ще бъдат проверките от
Коментари Харесай

Караме с летни гуми до 15 ноември, след това - глоба

Акция " Зима " стартира от на следващия ден. Засилени ще бъдат инспекциите от екипите на „ Пътна полиция “ на територията на цялата страна. Полицаите ще наблюдават до каква степен колите са готови за придвижване в зимни условия. Най-късно до 15 ноември водачите би трябвало да сменят летните със зимни гуми, сподели пред БНР Емил Панчев, ръководител на Съюза на българските автомобилисти и добави:

" Всички водачи, в случай че имат някакви проблеми с акумулатора, би трябвало да го сменят. Би трябвало също парното отопление да работи, да си слагат към този момент в топлоизмервателните устройства незамръзваща течност, въобще би трябвало като цяло да погледнат механически автомобила дали е изправен. Също и спирачките. И последователно би трябвало да почне да приспособява своята скорост към зимните условия ".

Емил Панчев уточни още, че в първите 10 дни на акцията се оферират безвъзмездни механически прегледи в сервизите на Съюза на българските автомобилисти:

" В нашите сервизи, където се правят механически прегледи, могат да се извършат прегледи на автомобила - за неговото положение и в случай че се постановат към този момент някакви поправки, това е настрана и това към този момент се заплаща в допълнение. Безплатен е точно този обзор, за който приказвам. Това ще бъде от 1-ви до 10-и в сервизите на СБА ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР