Акция за събиране и извозване на едрогабаритни мебели, организира община

...
Акция за събиране и извозване на едрогабаритни мебели, организира община
Коментари Харесай

Акция за събиране на стари мебели в Асеновград

Акция за събиране и транспортиране на едрогабаритни мебели, провежда община Асеновград. Всеки жител може да изкара пред близкия до жилището му съд за боклуци покъщнина от всевъзможен тип - фотьойли, дивани, секции, бюра, столове и други. Целта е да се предизвикат хората да не изхвърлят едрогабаритните мебели на нерегламентирани за задачата мета и да се сътвори избран ред по събирането им. Акцията се организира за първи път в Асеновград.
Предвижда се акцията да се трансформира в обичайната и да се организира в края на всеки месец от пролетния или летния сезони, изясняват от общината. От локалната администрация оповестяват, че жителите би трябвало да изнесат мебелите на 28.06.20 година (неделя) , а профилираният автомобил ще ги събере и извози до депото в ранните часове на понеделник (29.06.20 г.) и вторник (30.06.20 г.).
Припомняме, че за същата цел може да се употребява и площадката за гратис депониране на строителни и едрогабаритни боклуци в Асеновград, ситуирана на територията на депото в града. Ангажимент на жителите е сами да ги транспортират до там. Максималният размер, който всеки човек може да депонира дневно на безплатната площадка, е 100 кг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР