Акция в Пазарджишко срещу нарушенията на пътя. Спецоперацията се провежда

...
Акция в Пазарджишко срещу нарушенията на пътя. Спецоперацията се провежда
Коментари Харесай

Акция в Пазарджишко срещу нарушенията на пътя

Акция в Пазарджишко против нарушаванията на пътя. Спецоперацията се организира на територията на област Пазарджик по метода „ широкообхватен надзор ”.

Полицаите ревизират интензивно водачите за приложимост на алкохол, наркотични субстанции, дееспособност и техническа редовност на колите.

Извършват се инспекции на водачи на леки, лекотоварни, товарни и спациализирани коли, както и на техните товари.

Акцията е съсредоточена в региона на 69-ти километър от Автомагистрала „ Тракия ” в посока за София. В нея вземат участие автопатрулни екипи на бранш „ Пътна полиция ” при ОДМВР-Пазарджик, РУ-Пазарджик, представители на Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация ”, Агенция „ Митници ”, Агенция „ Пътна инфраструктура ”, Националната организация за приходите.

Акция

Мащабна акция в ромски квартали поради наръгания служител на реда. Полицейската операция е по линия на битовата престъпност. В нея вземат участие повече от 150 души. Тя се организира в трите ромски квартала в Казанлък по отношение на вчерашния случай, в който служител на реда беше прободен с нож.

Към момента са открити опиати и други движимости, неразрешени от закона. Открити са и хора, които са оповестени за общодържавно търсене. Има задържани двама души.

Пострада полицай

Вчера полицейски екип се отзовава на сигнал в местността “Казмера ” в Казанлък. Мъж потегля към служителите на реда с два ножа, те вършат опит да се отдръпват, единият от тях пада на земята и е застигнат от нападателя и прободен в гърба.

Служителят на реда е настанен в болница. В момента той е в устойчиво положение. Полицаят е на дренаж и в реанимация в Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване “Проф. доктор Стоян Киркович ” в Стара Загора. Засегнат е белият му дроб, проникването е в гърдите.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР