Акция срещу преминаващите тежкотоварни автомобили през града проведоха служители на

...
Акция срещу преминаващите тежкотоварни автомобили през града проведоха служители на
Коментари Харесай

Написаха 10 акта на тежкотоварни камиони, преминаващи през Враца

Акция против преминаващите тежкотоварни коли през града организираха чиновници на звено „ Инспекторат “, взаимно с представители на ДАИ и полицията във Враца. Проверките са осъществявани на входно-изходната артерия на Враца, като са проверявани колите, движещи се по пътя Мездра-Враца и пътуващите в посока София.
По време на инспекцията са открити водачи на тежкотоварни коли, които нерегламентирано минават през града, без да се преценяват със знака „ Транзит “. Съставени са 10 акта на нарушителите, както и една насилствена административна мярка, поради техническа нередовност на пътно транспортно средство .
Проверките целят да бъде понижен трафикът на преминаващи тежкотоварни коли през града, с цел да се понижи опцията от пораждане на съществени пътно-транспортни катастрофи, както и да не се компрометира новоизградената пътна настилка.
Контролните органи приканват водачите на тежкотоварни коли да употребяват построения обходен път, да съблюдават поставените пътни знаци и отвесната сигнализация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР