Акция Скорост на МВР продължава до неделя, като само в

...
Акция Скорост на МВР продължава до неделя, като само в
Коментари Харесай

Хиляди нарушения при акция Скорост, операцията продължава до неделя

Акция " Скорост " на Министерство на вътрешните работи продължава до неделя, като единствено в първите 24 часа бяха регистрирани хиляди нарушавания. С повече детайлности в Сутрешния блок на Българска национална телевизия гостува комисар Росен Рапчев – шеф на отдел " Пътна полиция ".

Комисар Росен Рапчев – шеф на отдел " Пътна полиция ": Акция " Скорост " имаше за цел да покаже на жителите извънредно огромния проблем с високата скорост. Контролът постоянно е номер едно за нас и е най-съществен. Над 560 000 нарушавания за скорост са регистрирани за предходната година. 202-ма са починали по причина превишена или несъобразена скорост. Сериозен фактор е и сблъскването на МПС-та и ПТП с единично МПС.
При несъобразена скорост вероятността за неточност от страна на лидера е доста по-голяма, предизвести още комисар Рапчев. Съзнанието на водачите и на всеки участник в придвижването е проблем, върху който би трябвало да работи цялото общество, добави още той.
Комисар Росен Рапчев – шеф на отдел " Пътна полиция ": Работим, с цел да увеличим броя на техническите средства за надзор. Върви процедура за създаване на обединен център за обработка на нарушавания, което ще е извънредно значимо и потребно. Надяваме се с повишението на технологиите и автоматизацията в " Пътна полиция " да се случват нещата по-добре.
Над 82 000 електронни фиша са връчени единствено на улицата от служители на реда с мобилни устройство, добави още комисар Рапчев.

Вижте целия диалог във видеото!
 Над 10 000 нарушавания са открити при интервенцията за надзор на скоростта Над 10 000 нарушавания са открити при интервенцията за надзор на скоростта
Над 10 000 извършители в цялата страна при полицейската акция "24 часа надзор на скоростта ". Повече от половината случаи на превишена скорост са засеч...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР