Акция по репатриране и облепяне на излезли от употреба МПС-та

...
Акция по репатриране и облепяне на излезли от употреба МПС-та
Коментари Харесай

Изметоха още 7 трошки от Северен

Акция по репатриране и облепяне на излезли от приложимост МПС-та се организира в регион " Северен ", заяви кметът на региона инж. Ральо Ралев. Принудително бяха репатрирани 7 автомобила, а 13 са облепени с сигнален стикер.

МПС-тата, които са в нарушаване на Наредбата за ръководство на отпадъците на територията на Община Пловдив, бяха отстранени от следните адреси: ул.”Достоевски” № 1, бул. “България” № 6, ул. “Стара планина” до ВУАРР, бул. “България” № 182, бул. “Васил Априлов” № 144, ул. “Ален мак” № 12, ул. “Иван Рилски” № 16.

Кметът на регион " Северен " припомня, че се облепят коли, които не са в придвижване, без механически обзор за последните две години и намиращи се на терени общинска благосъстоятелност.

След това притежателите имат 90-дневен период, в който следва да преведат колите се в техническо изправно положение, да ги реалокират на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за задачата компании.

В разследване на неизпълнени такива наставления следва акция по репатриране на излезлите от приложимост МПС-та.

Телефонът, на който жителите могат да подават своите сигнали за местоположението на излезли от приложимост моторни транспортни средства на територията на регион " Северен ", е 032/901 165 - отдел " Екология и непорочност " към районното кметство.

тагове трошки регион  Изметоха още 7 трошки от  Изметоха още 7 трошки от
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР