Акция по премахването на незаконните павилиони на пазара пред РУМ

...
Акция по премахването на незаконните павилиони на пазара пред РУМ
Коментари Харесай

Премахват незаконните павилиони на пазара на бул. Черни връх в София

Акция по премахването на противозаконните павилиони на пазара пред РУМ " Лозенец " на бул. " Черни връх " стартира тази заран в София.

На мястото на противозаконните постройки ще бъде построена нова пазарна секция под управлението на общинското сдружение " Пазари Запад ".

Столичният общински съвет приготвя промени в Наредбата за преместваемите обекти, с която се стягат разпоредбите за действието им и се покачват глобите в случаи на нарушавания. Предвидена е санкция от 50 000 лв. за притежателите на преместваеми обекти, които работят без позволение. Въвеждат се и по-строги правила за снабдяването им с електрическа енергия, тъй че да се подсигурява сигурността на работещите в тях и на преминаващите в близост, съобщи в " Денят стартира " ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

" Затяга се режимът за слагането на преместваемите обекти и се трансформират разпоредбите за надзор. Общественото разискване към момента тече, събрали сме доста оферти. Искаме разпоредбите да бъдат направени по този начин, че недобросъвестните, да си понесат отговорността. " - сподели Георгиев.

Подробности вижте в директното включване на Златина Иванова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР