Акция на "Пътна полиция" в цялата страна. Униформените с масови

...
Акция на "Пътна полиция" в цялата страна. Униформените с масови
Коментари Харесай

Пътните полицаи с поредна масова акция в цялата страна

Акция на "Пътна полиция " в цялата страна. Униформените с всеобщи инспекции по пътищата поради засиления трафик и зачестилите нарушавания.
Служителите на реда наблюдават дали има водачи без защитни колани, мотористи без каски и хора, които возят децата си без детски столчета в колите си. Оказа се, че такива има и те не са малко. Само за три дни през миналата седмица са установени към 1000 такива нарушавания. Миналата година пък те са били десетки хиляди.
„ За цялата 2019 година на територията на страната ние сме открили 89 500 нарушавания на водачи и пасажери. На тях сме наложили и наказания с фиш и сме издали наказателни постановления. Това са хора, които са управлявали МПС-та, возили са се в коли без сложени защитни колани. Сред тях има и мотоциклетисти без каски. В тази статистика влизат и водачи, които са превозвали деца без те да бъдат сложени в специфични столчета. Глобата за водачи, които не употребяват предпазни колани и каски е 50 лв. и им се лишават 6 контролни точки “, обясниха от КАТ.
Акцията продължава до 10 юни. Униформените разясниха, че през това време ще се следи и за всички други нарушавания на пътя.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР