Акция на ГДБОП11 човека са арестувани, конфискувани са различни валути,

...
Акция на ГДБОП11 човека са арестувани, конфискувани са различни валути,
Коментари Харесай

Банда сутеньори заловена в столицата

Акция на ГДБОП
11 индивида са задържани, иззети са разнообразни валути, незаконни цигари и презервативи

Претърсени са 6 адреса

Единайсет души са задържани при акция на антимафиоти от ГДБОП в столицата. Операцията е била против група сводници, които предложили дами против пари.

Акцията по линия на трафика на хора се провела в събота и при нея били претърсени 6 адреса. Сред тях имало и стриптийз клубове, в които танцьорките предложили и сексуслуги. Иззети били огромна сума пари в разнообразни валути, както и 32 стека с цигари без бандерол “Давидоф”. Намерени били и 5 мобилни телефони, доста презервативи и лубриканти, контракти за наем, платежни нареждания и ръкописни бележки. Досъдебното произвеждане е под надзора на профилираната прокуратура.

Точно преди месец антимафиоти разрушиха друга група сутеньори. Сводниците предложили в чужбина млади момчета за полова употреба. Задържани бяха трима мъже. Групата набирала посредством обществените мрежи момчета и млади мъже сред 14 и 24 година, най-вече спортисти от школи по битка, с невисок обществен статус. Сутеньорите обещавали положително заплащане и тези, които се хващали на въдицата, били канени в първокласно жилище и заснемани във видеоклипове с порнографско наличие. Така жертвите били държани в послушание, до момента в който бъдат превозени в чужбина - Англия, Швейцария, Франция, Германия и Дубай. Там те били предлагани в уеб сайтове за запознанства.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР