Акция Жълти стотинки ще се проведе във Варна на 1

...
Акция Жълти стотинки ще се проведе във Варна на 1
Коментари Харесай

Акция Жълти стотинки ще се проведе във Варна на 1 юни

 Акция " Жълти стотинки " ще се организира във Варна на 1 юни, научи Varna24.bg . Ето какво оповестяват уредниците:

На 1 юни златните монети пригответе и в Морска градина Варна до Слънчевия часовник се отзовете, жълта стотинка пуснете и децата в Хасково, щастливи направете!

На най-чистия и откровен празник от 10:00 до 22:00 часа вие ще може да предадете събраните стотинки на открития ни целодневен пункт тъкмо до Слънчев часовник на входа на Морска градина. Ще имате опция да се запознаете с лицата зад идеята в нашия морски град, да научите повече за събраните средства и къде отиват те към този момент 12 поредна година, както и да се сдобиете с информация по какъв начин и Вие Добри дребосъче може да вземете присъединяване!

За всеки участник в акцията сме подготвили публични грамоти и до момента в който предавате вашите стотинки ще имате опция да вземете присъединяване и в дребната ни работилничка - изобретателни игри и забавни задачки-закачки, несъмнено с награди.

Молим събраните стотинки да бъдат разграничени. За повече информация: 0882 066 306 или 0894704795.

Ако всеки човек заделя даже единствено по 30 стотинки дневно, за 30 дни ще е събрал 9 лв.. За година - 108 лева Ако даже единствено 500 души съберат толкоз, за година сумата ще е съвсем 55 000 лева Колкото беше сумата, събрана от акцията през 2017. Сега умножете тази сума по 2,3 или даже 4 и повече пъти...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР