Акционер от Limitedbrands Inc., в чието портфолио влиза и брандът

...
Акционер от Limitedbrands Inc., в чието портфолио влиза и брандът
Коментари Харесай

Компанията майка на Victoria’s Secret с дело за сексуален тормоз

Акционер от Limitedbrands Inc., в чието портфолио влиза и марката за долни дрехи Victoria’s Secret, е повдигнал обвиняване на конгломерата за „ токсична просвета на полов тормоз “, съобщи Business Insider.

Джон Джаратано е подал тъжба в съда в щата Делауер, съгласно която висши ръководители на организацията правят полови похищения. Споменават се и връзките с обвинявания в полово принуждение и към този момент починал вложител Джефри Епстайн, за който от дълго време се твърди, че е бил в близки връзки с водача на L Brands, Лесли Уекснър.

Джаратано показва още, че Бордът на шефовете на компанията се е провалил „ в следствието и предприемането на подобаващи дейности в отговор на недоволствата за тормоз “ и загатва, че членовете му са в известна степен подвластни от Уекснър, който се отдръпна от поста на основен изпълнителен шеф през февруари, след 6 десетилетия отпред.

По-рано акционерите назначиха компания, която да проверява ролята на Епстайн в L Brands, откакто Уекснър го бе привлякъл като собствен персонален консултант в интервала преди покачване на обвиняванията против Епстайн за трафик на малолетни лица, довели до гибелта му през август 2019 година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР