Акциите срещу битовата престъпност на главния прокурор Иван Гешев са

...
Акциите срещу битовата престъпност на главния прокурор Иван Гешев са
Коментари Харесай

Битовата престъпност като пиар: Полицията чака Гешев, за да обяви разкрити престъпления

Акциите против битовата престъпност на основния прокурор Иван Гешев са позволени закононарушения, сложени “на трупчета ” до идването на Обвинител №1 на мястото на събитието. Това научи FrogNews от свои източници.
Оказва се, че има разпореждане в районните дирекции разкрити към този момент закононарушения да не се афишират в утринните бюлетини на Министерство на вътрешните работи, в случай че се приготвя идването на основния прокурор на място, който да обере лаврите.

Въпреки че Гешев е в отпуск, той интензивно продължава с пиар изявите си. Последните му визити са в обитаеми места отвън столицата, в които се организират по този начин наречените “специализирани акции” за битка с битовата престъпност. Експерти разясниха пред ФрогНюз преди няколко дни, че не е ясно по какъв начин тъкмо се финансират командировките на основния обвинител на страната по време на неговия отпуск.

Днес Иван Гешев е във Добрич и Силистра. На 8 август той бе в Сливен, на 4 в Суворово и Девня. На 31 юли - в Ямбол, на 28 юли - във Велики Преслав. По време на акциите се здържат и ревизират голям брой престъпно проявени лица като мнозина се питат за какво органите на реда не правят това свое обвързване непрекъснато, а се случва единствено при визити на основния прокурор.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР