Акциите на столичния футболен гранд Левски продължават да се намират

...
Акциите на столичния футболен гранд Левски продължават да се намират
Коментари Харесай

Неяснотата с акциите на Левски все още не е решена

Акциите на столичния футболен гранд " Левски " не престават да се намират в Дубай и не са джиросани на Наско Сираков. Това споделят от " Нове Холдинг ", оповестява bTV.
До 28 май министър председателят Бойко Борисов трябваше да каже дали приема да вземе акциите, откакто Васил Божков ги джироса първо на него. Борисов обаче не сподели нищо по въпроса. Затова идващият притежател, най-малко на думи до момента, би трябвало да е Наско Сираков. Голмайстор номер 1 в историята на клуба даде обещание да даде конференция, откакто получи дяловете.
Самият Борисов неколкократно съобщи посредством пиари, че няма желание да има акциите на клуба и ги отхвърли още преди две седмици, когато те му бяха джиросани от Божков и предадени посредством пощальон, в чиято роля влезе журналистът Сашо Диков.
" Левски " продължава да бъде в тежко финансово положение макар неимоверните старания на своите правилни последователи, които в последните три седмици събраха над 600 000 лева в поддръжка на обичания клуб. С тяхна помощ бе разпродаден и виртуалният концерт за рождения ден на столичани на 24 май, отбелязал 106-годишнината от основаването на " Левски ".
Играчите на отбора могат да разтрогнат договорите си с клуба, защото не са получавали заплати в последните няколко месеца, само че за момента индикации за сходни дейности няма.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР