Акциите на ПФК Левски АД са джиросани на новия им

...
Акциите на ПФК Левски АД са джиросани на новия им
Коментари Харесай

Божков: Акциите на Левски са джиросани на новия им собственик

Акциите на ПФК " Левски " АД са джиросани на новия им притежател и са изпратени към България. Това написа в своята Фейсбук страница предприемачът Васил Божков, който се намира в Дубай.
" Обръщам се към всички, които милеят за " Левски ". Клубът отново ще бъде хвърлен в задкулисието и трансфорат в инструмент за политически игри и напън. Финансовото му бъдеще и самостоятелност още веднъж са сложени под въпрос. Ще бъдат изнудвани компании, а кражбите и злоупотребите ще се завърнат на „ Герена “. Управляващата хунта ще употребява любовта ви към „ Левски “, с цел да не престават да се крепят на власт и да грабят от народа. Предателите и подлогите ще натрупат медийна популярност ", написа още Васил Божков.

Има метод това да бъде предотвратено. Да сте единни и смели. Да сте левскари. Акциите на ПФК “Левски “ АД са джиросани на новия им притежател и са изпратени към България, приключва обявата си Васил Божков.
Припомняме, че по-рано тази седмица формалният притежател на акциите Георги Попов, който дружно с Божков се намира в Дубай, удостовери, че акциите ще бъдат джиросани на Наско Сираков. Самият Сираков отхвърли да приказва по тематиката преди публично да получи скъпите бумаги, като към момента не е ясно по кое време ще се случи това.
Темата продължава и в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР