Акциите на Левски са джиросани на новия мажоритарен собственик на

...
Акциите на Левски са джиросани на новия мажоритарен собственик на
Коментари Харесай

Божков: Акциите на Левски са джиросани на новия собственик

Акциите на " Левски " са джиросани на новия мажоритарен притежател на клуба и пътуват към България. Това заяви в своята страница във Facebook досегашният притежател на отбора Васил Божков, който се укрива в Дубай и има повдигнати 18 обвинявания у нас.

В обявата си той не загатва името на Наско Сираков, който изрази подготвеност да бъде новият собственик на акциите и бе определен в анкета, пусната от Божков в обществената мрежа.

" Клубът отново ще бъде хвърлен в задкулисието и трансфорат в инструмент за политически игри и напън. Финансовото му бъдеще и самостоятелност още веднъж са сложени под въпрос. Ще бъдат изнудвани компании, а кражбите и злоупотребите ще се завърнат на “Герена “. Управляващата хунта ще употребява любовта ви към “Левски “, с цел да не престават да се крепят на власт и да грабят от народа. Предателите и подлогите ще натрупат медийна популярност. Има метод това да бъде предотвратено. Да сте единни и смели. Да сте левскари.Акциите на ПФК “Левски “ АД са джиросани на новия им притежател и са изпратени към България. ", написа Божков.



В редица изявления в последните дни Божков и фактическият притежател на 86.6% от акциите на клуба Георги Попов заявяваха, че ще предадат акциите на Сираков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР