Акциите на Левски може да станат притежание на Наско Сираков

...
Акциите на Левски може да станат притежание на Наско Сираков
Коментари Харесай

Ръководството на ФК ”Левски” чака отговор от премиера Борисов за акциите на клуба

Акциите на ”Левски ” може да станат владеене на Наско Сираков в края на другата седмица. Вече е входирано писмо в Министерски съвет до министър-председателя Бойко Борисов. Ако до седмица не последва отговор, джирото става невалидно.
Това разкриха пред bTV от ФК " Левски " и от Дубай мажоритарният притежател на " сините " Георги Попов. Той разгласи, че към този момент са се обърнали към управлението на " Левски " за предприемането на нужните дейности, с цел да могат да бъдат трансферирани акциите на " сините ". Според мажоритарния притежател това ще се случи след писмо към Бойко Борисов.

" Физическите дейности са следните - помолихме господин Павел Колев да напише писмо до премиера Бойко Борисов, защото аз бях джиросал акциите персонално на него и с цел да спазим закона, макар другите тълкувания, считаме, че те към момента са негови. При негов отвод, те ще се върнат при мен. Отказът може да бъде с безмълвен отвод, т.е. ние сме го питали. Ако в границите на няколко дни не се разпореди с тях, ще джиросаме акциите на господин Наско Сираков. ", сподели Попов.

Вчера Васил Божков посредством обществените мрежи заяви новината, че Сираков ще придобие собствеността на акциите при негово единодушие.

" Реалистично е в края на другата седмица те да бъдат в София при господин Сираков. ", добави Попов.

Единствения коментар от Наско Сираков до този миг бе пред формалния уебсайт на " сините " през вчерашния ден, в който той благодари на почитателите за поддръжката, и на Божков и Попов за акциите. Все още няма информация по какъв метод някогашният нападател ще откри финансиране за клуба и с какъв екип ще работи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР