Акциите на компании в сектора на промишлените стоки, финансите и

...
Акциите на компании в сектора на промишлените стоки, финансите и
Коментари Харесай

Индустриалното производство и секторите на финансите и услугите най-засегнати от пандемията

Акциите на компании в бранша на промишлените артикули, финансите и услугите са най-засегнати, заради продължаващата пандемия на ковид (COVID-19). Данни на Learnbonds, демонстрират, че междинните спадове в тези браншове през последната седмица, последния един месец и последните три месеца са надлежно -16.6%, -31.6% и -28.1%.

Ефективността на борсата в множеството браншове също беше мощно наранена от вируса COVID-19. През последните седем дни спадът в продуктивността на промишлените (индустриалните) артикули възлиза на -19.6%, следвана от финансовата промишленост със спад от -15,7%. Сферата на услугите е отчела спадове от -14,6%. Секторът на главните, базови артикули е най-засегнат с 20-процентов спад за последната седмица.

За последния месец секторите на индустриалните артикули, финансите и услугите  са отчели спадове от надлежно -34.6%, -32.1% и -26.8%. За последното тримесечие индустриалните артикули са най-засегнати със спад от - 32,0%, последвани от финанси с -29,9% и услугите със спад от -22,4%.
fdgdfgdfh.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР